tisdag 13 september 2016

Utefest 2016 | kajak.nu

I helgen var det dax för årets utefest. För oss var det andra gången, träffen har funnits i tre år. Paddling, vandring, löpning, klättring, yoga,  jeepkörning mm är aktiviteter man kan anmäla sig till. Sen pågår det annat runt omkring under dagen och på kvällen är det föredrag, filmvisning, musik och gott häng i friluftsbyn och baren.

Gött kvällshäng i friluftsbyn

Gött kvällshäng i friluftsbyn


Vi hade cyklar med oss och körde en runda på dom i fredagsförmiddag. Efter det blev det klättring på Via Ferrata, så roligt! Rekommenderas! Vi tog vit led, den lättaste. Kändes som ett bra val 😀 Kvällen avslutades med banff mountain filmfestival. Finfint!

på väg norrut


Lördag var tänkt lätt vandring på eftermiddagen, vilket det blev men inte den vi tänkt. Avslutade det hela med dopp i Östersjöns svalkande vatten. Lite häng i baren med burgare och vin innan föredrag, friluftsgala och liveband. För mig blev det en tidig kväll.

Söndag började, precis som fredag och lördag, med yoga på stranden till Gällstasjön. Den avslutades med ett skönt dopp. Sen pratade vi bort resten av dagen med trevliga människor. Skulle testat gul led på Via Ferrata men det var dimma och senare regn så det ställdes in. 

Att åka på utefest är riktigt kul och supertrevligt. Det är en aningen långt bort men då är det bra att lägga på några extra dagar/veckor så man kan njuta av området ett tag till. När man ändå är här 😀

cykelrunda med vy

morgonyoga

till topps

Uppe! vi klarade det 🙂

kvällsmusik

kompisyoga

skönt dopp

Via Ferrata med vy över fina skärgården, supergött

Via Ferrata med vy över fina skärgården, supergött

Inlägget Utefest 2016 dök först upp på kajaknördar - paddling verkar kul.



via kajaknördar – paddling verkar kul

Inga kommentarer: